Our passion for funfood

De drijvende kracht achter Cool American Funfood is Olaf die al 20 jaar alles, maar dan ook alles kent van de zoetste en zoutste Amerikaanse snacks. Na eerst de Europese en Amerikaanse markt te hebben verkend, introduceerde hij in 1999 professionele popcorn- en suikerspinmachines in België en buurlanden. Gestart als lokale ondernemer is hij in sneltempo gegroeid tot een groothandel in Amerikaanse funfood producten. 

 

Our vision about funfood

Cool American Funfood volgt de nieuwste trends op de voet. In deze nichemarkt hebben ze hun plaats verdiend en zijn ze sinds 1999 de trouwe en erkende leverancier van Gold Medal USA en JIMMY’s producten. Hun succesformule? Kwaliteitsproducten leveren met een betrouwbare service waar klanten 100% op kunnen rekenen. Dankzij hun loyale klanten weten ze wat er leeft in de markt en groeit het assortiment voortdurend mee met hun vragen.

 

Our clients for funfood

Cool American Funfood richt z’n pijlen op de B2B-markt en is de vaste partner voor pretparken, verschillende cinemacomplexen, bowlingcenters, indoor kartings en binnenspeeltuinen in België en buurlanden. Ze hebben bovendien een sterk netwerk opgebouwd bij kermisklanten en marktkramers en profileren zich als hét referentiepunt voor lokale catering- en verhuurbedrijven. Hun geheim? Kwalitatief materiaal, persoonlijk advies en een professionele service.